Wednesday, November 14, 2018

Download Llibre blanc de la gent gran amb dependència. Repensar l'atenció a la gent gran amb dependència. 45 propostes de millora i 10 recomanacions (pdf) Vv.Aa.


Descargar PDF Leer en línea



Aquesta obra tracta sobre l'atenció a la gent gran que presenta dependències per al desenvolupament de la seva vida quotidiana, i es configura com una eina de t reball en relació amb els reptes que significa l'allargament de la vida en la no stra societat. Tracta les necessitats, els serveis i les polítiques d'atenció i el desenvolupament del sector. Inclou també una síntesi de recomanacions.
[PDF y ePub] Llibre blanc de la gent gran amb dependència. Repensar l'atenció a la gent gran amb dependència. 45 propostes de millora i 10 recomanacions Descargar (libros) en pdf
Descargar Llibre blanc de la gent gran amb dependència. Repensar l'atenció a la gent gran amb dependència. 45 propostes de millora i 10 recomanacions (pdf, epub, mobi kindle)
Llibre blanc de la gent gran amb dependència. Repensar l'atenció a la gent gran amb dependència. 45 propostes de millora i 10 recomanacions novela

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.